Massages Utrecht

Bent u op zoek naar een heerlijke massage in Utrecht, die gericht is op pijnbestrijding en ontspanning? Heeft u vervelende lichamelijke klachten door stress of door het langdurig zitten in een verkeerde houding? Beautysalon Lux heet u van harte welkom! Wij zijn een klassieke Chinese massagesalon, gevestigd in Utrecht. We specialiseren ons in de klassieke Chinese "Tui Na", maar u kunt ook bij ons terecht voor diverse andere soorten massages.

RUG-, SCHOUDER- & NEKMASSAGE

Aandacht voor de vastzittende gebieden: nek, schouderbladen, rug en onderrug, de gebieden waar veel mensen spanningsklachten ervaren. Na deze massage ervaar je meer ruimte en lucht. De spieren zijn soepel en blokkades zijn opgeheven. Deze massage geeft verlichting en vermindert hoofdpijn en migraine klachten.


SPORTMASSAGE

Deze stevige massage stimuleert de bloedsomloop, verbetert de conditie van de spieren en zorgt voor meer flexibiliteit. Dankzij een sportmassage kunnen blessures zowel behandeld als voorkomen worden.


ONTSPANNINGSMASSAGE

Deze massage zorgt voor een algeheel gevoel van ontspanning. Terwijl je spieren relaxen ebt stress weg zodat lichaam en geest weer in balans komen.


CHINESE MASSAGE

Deze traditionele Chinese drukpuntmassage richt zich op het activeren en/of stimuleren van de bloeds- en energieomloop door specifieke punten op de meridianen (energiebanen) te masseren.


DUO-MASSAGE

Wat is er nou fijner dan genieten van een ontspannende massage? Juist, genieten van een ontspannende massage samen met een speciaal iemand! Kies voor een duo-massage en geniet van een ultiem ontspannende treatment samen met je grote liefde, een dierbaar familielid of een goede vriend of vriendin. Sharing is caring!


TUI NA MASSAGE

Deze traditionele Chinese drukpuntmassage richt zich op het activeren en/of stimuleren van de bloeds- en energieomloop door specifieke punten op de meridianen (energiebanen) te masseren.


CUPPING

Cupping is een behandeling die afkomstig is uit de traditionele Chinese geneeskunde. Cups (kommetjes) worden op de te behandelen plekken van het lichaam geplaatst en vacuüm gezogen om zo de doorbloeding te stimuleren. Pijnlijke plaatsen, blokkades en verklevingen worden hiermee verlicht.


HOT STONE MASSAGE

Tijdens deze massage wordt het lichaam gemasseerd met handen en verwarmde vulkaanstenen (meestal van basalt). Ook worden er stenen op specifieke acupunctuurpunten van het lichaam gelegd. De warmte zorgt – in combinatie met de masserende bewegingen – niet alleen voor diepe ontspanning, maar ook voor stimulatie van de bloedsomloop, afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.


Wat houdt "Tui Na" massage in?

"Tui Na" massage is een klassiek Chinese ontspanningsmassage die veelal gebruik maakt van knijp- en duwtechnieken met de vingers. Bij een "Tui Na" massage wordt veel gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht om druk uit te oefenen. Door kennis van de traditionele Chinese geneeskunde worden specifieke punten gestimuleerd. Door het geven van deze massage wordt uw doorbloeding aanzienlijk verbeterd. De "Tui Na" massage in Utrecht kan helpen bij aandoeningen zoals rugpijn, migraine, whiplash of sportblessures. De masseuses van Beautysalon Lux zijn ervaren professionals die de "Tui Na" massage technieken goed beheersen. Maak een afspraak en ervaar het zelf!

Welke soorten massage in Utrecht bieden wij aan?

Naast onze "Tui Na" massage bieden wij nog veel andere soorten massages aan. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke ontspanningsmassage. Deze massage geeft ontspanning voor spieren en zorgt voor een verbetering van uw stofwisseling. De massage heeft vooral een rustgevende en kalmerende werking. Zo worden lichaam en geest weer één.

Sportmassages

Bent u een sporter? Kies dan voor een goede sportmassage! Onze masseuses zijn getraind in het stimuleren van de spieren voor een verbeterde sportprestatie. Als u tijdens het sporten een blessure oploopt bevorderd een sportmassage uw herstel aanzienlijk. Heeft u last van uw nek, schouder of rug? Dan hebben wij een speciale massage ontwikkeld die specifiek deze gebieden kan aanpakken. De massage werkt spanningsverlagend doordat het hormoon endorfine vrijkomt. Bovendien stimuleert deze massage in Utrecht de bloedcirculatie en het lymfesysteem.

Reflexologie

Heeft u ooit gehoord van reflexologie? Bij reflexologie geven we een voetmassage die bepaalde reflexpunten stimuleert op de voeten en eventueel ook handen. De reflexpunten staan in verbinding met andere delen van het lichaam. Door het masseren van deze punten zorgen onze masseuses ervoor dat energie onbelemmerd door het lichaam kan stromen.

Acupunctuur

U kunt ook kiezen voor een volledige acupunctuur sessie. Acupunctuur komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en werkt door middel van naalden. De naalden worden op specifieke plekken op het lichaam geplaatst zodat ze hun werking kunnen doen. Net zoals bij reflexologie bevorderen ze de energiestroming in het lichaam. Ook zorgt acupunctuur voor een goede bloedcirculatie en het afvoeren van afvalstoffen.

Boek nu een massage in Utrecht

Lux Massage & Sugaring is een schoonheidsspecialiste in Utrecht die naast massages nog veel meer biedt op gebied van schoonheid. U kunt zich bijvoorbeeld laten waxen in Utrecht door middel van onze Body Sugaring methode. De methode is onze nieuwste toevoeging die u zeker moet proberen! De manier zorgt voor huidverbetering en is tevens een zeer oude maar effectieve methode voor ontharing. Bel ons op 06 - 431 07700 of maak een directe reservering!