Massages

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

SPORTMASSAGE

Dit is een massage voor sporters voor een betere sportprestatie of bevordering van herstel na een blessure.

NEK, SCHOUDER EN RUG MASSAGE

Deze speciale massage voor rug, nek en schouder verbetert de bloed- en lymfecirculatie en stimuleert de afgifte van het hormoom 'endorfine'. Hierdoor komt het hele lichaam weer in haar kracht. Stress- en spanning verlagend en pijnverlichtend voor oa. hoofdpijn, spierpijnen in schouder en nek en rugpijn.

VOETMASSAGE / REFLEXOLOGIE

Reflexologie of reflexzonetherapie is de stimulering van reflexpunten op de voeten en handen. Er wordt door de aanhangers uitgegaan van de veronderstelling dat deze zones corresponderen met de verschillende lichaamsorganen.

ACUPUNCTUUR

Acupunctuur is een onderdeel van een behandelmethode in de traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij worden naalden op zogenaamde acupunctuurpunten in het lichaam gestoken. Deze methode bestaat beweerdelijk meer dan 2500 jaar en is nauw verbonden met Chinese filosofie. Sinds de bronstijd worden metalen naalden gebruikt. Voor die tijd gebruikte men vermoedelijk naalden van botsplinters of steen.

Ik heb echt een heerlijke sportmassage gehad. Er is geen beter adresje in Utrecht . Ik ben heel blij en de blessure is nu helemaal weg!

Johan de Wit